De KMO Advies Box

Kent u de KMO Adviesbox al? Deze bundelt alle services die Unizo KMO's aanbiedt. Ontdek dankzij de box snel hoe wij u kunnen begeleiden.

Deel deze box

Goud!

Kmoadviesbox.be viel in de prijzen op de FeWeb Excellence Awards. En niet zomaar de eerste de beste prijzen: deze website sleepte maar liefst twee keer goud in de wacht. Een keer als meest performante site in de non-profitcategorie en een tweede keer als beste website van het jaar overall. Dikke merci aan de websitebouwers van SumoCoders en webdesigners van Absoluut.

FeWeb behartigt als erkende beroepsfederatie de belangen van bedrijven en zelfstandigen die professionele diensten en producten aanbieden waarbij internet als technologie centraal staat met als doel voor hen een gunstig socio-economische ondernemersklimaat te creƫren. De FeWeb Excellence Awards verkiezen de technisch meest performante websites die het afgelopen jaar ontwikkeld werden. Zo wil FeWeb, de beroepsorganisatie van de digitale sector, de expertise van haar agencies in de schijnwerpers plaatsen.

Voor de FeWeb Excellence Awards analyseerde de vereniging 104 inzendingen op basis van objectieve criteria en metrics. Criteria zoals snelheid, linkkwaliteit, seo, mobile- en gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, cyberveiligheid en juridische conformiteit speelden mee in het bepalen van de winnaars. FeWeb zette hiervoor diverse tools en analyses in, met de steun van InternetVista, Woorank, AnySurfer, CrawlForMe en deJuristen.

← Ga terug